Kotitapetti tasa-arvon puolella

Tiesitkö, että Kotitapetti eli Boråstapeter on ollut tasa-arvon tiellä jo sen perustamisesta lähtien? Boråstapeterin perustaja Waldemar Andren nimittäin piti perusperiaatteenaan tarjota sellaisia tapetteja, joihin kaikilla ruotsalaisilla olisi varaa ja joiden avulla jokainen ruotsalainen voisi luoda kodistaan entistä kauniimman. Tämä ajatus heräsi 1900-luvun alussa ja se on ollut Kotitapetin kantavana ajatuksena siitä lähtien!

Edulliset tapetit

Kotitapetti on verkkokauppa, josta löydät suuren määrän upeita tapetteja. Lisäksi löydät hyviä tapettitarjouksia, joiden avulla voit muuttaa kotisi ilmettä myös pienellä budjetilla. Periaatteidensa mukaisesti Kotitapetti tarjoaa asiakkailleen myös hintatakuun sekä ilmaisen toimituksen tuotteilleen. Erityisen edullisia ostoksia voit tehdä Kotitapetin Outlet-osastolta, johon on koottu sivuston alennetulla hinnalla myytävät tapetit. Jotta tekisin mahdollisimman edullisia löytöjä mahdollisimman helposti ja nopeasti, kannattaa hakutulokset järjestää siten, että edullisimmat tapetit näkyvät hakutulosten kärkisijoilla. Näin edullisimmat tapetit voivat löytyä jopa alle 10 eurolla!

Lisäsäästöä syntyy, jos tapetoinnin tekee itse. Onneksi tapetoinnin salat on melko helppo ottaa haltuun ja Kotitapetiltakin löytyy näppäriä DIY-työkalusettejä sekä asennusoppaita. Työkalusetit ja asennusoppaat auttavat etenkin pienituloista sisustajaa kompensoimaan pientä budjettiaan omilla taidoillaan ja ahkeruudellaan.

Monipuoliset maksuvaihtoehdot

Suosittu Kotitapetti tarjoaa myös monipuoliset maksuvaihtoehdot. Tämä lisää mahdollisuuksiasi ostaa haluamasi tapetit, vaikka tulosi olisivatkin pienet. Erityisen tärkeää joustavat maksuvaihtoehdot ovat, jos haluat juuri jonkin tietyn tapetin, vaikka se ei mahtuisikaan budjettiisi juuri nyt kerralla maksettavaksi. Tapetti on niin pitkäikäinen sisustusvalinta, että tällaisessa tilanteessa kannattaa yleensä valita itselle mieluinen vaihtoehto, vaikka se tarkoittaisikin joustavan maksutavan valitsemista.

Voit valita Kotitapetilla maksuvaihtoehdoksesi Mastercardin, Visan tai Klarnan ja maksaa halutessasi ostoksesi myöhemmin. Monipuolisten maksuvaihtoehtojen tarjoaminen kaventaa kuluttajien eriarvoisuutta, sillä pienituloinen voi halutessaan siirtää maksamista hieman myöhemmäksi ja säästää tapettien hinnan pikkuhiljaa. Näin tapettiunelmien toteuttamisen ei tarvitse jäädä kiinni rahasta!

Oikeus mukavaan kotiin

Olemme sitä mieltä, että tasa-arvoon kuuluu oikeus mukavaan kotiin. Mukava koti voi olla pieni tai suuri, mutta tärkeintä on, että se tarjoaa asukkailleen suojaa ja turvaa ja että siellä on mukava olla. Tällainen koti lisää koko perheen hyvinvointia ja auttaa lataamaan perheenjäsenten akkuja ajoittain haastavaa arkea varten. Tapetit ovat melko edullinen tapa tuoda kotiin mukavaa tunnelmaa eikä tapetoinninkaan tarvitse olla kovin vaikeaa, kunhan vain tietää, mitä tekee! Waldemar Andren jalanjäljissä on helppo sanoa, että jokaisella meistä tulisi olla mahdollisuus mukavaan kotiin!

Ajasta ja paikasta riippumatonta

Verkkokaupassa shoppailu on ajasta ja paikasta riippumatonta toimintaa, mikä tarkoittaa sitä, että tilauksen voi tehdä milloin tahansa mistä päin Suomea tahansa. Näin Kotitapetti-verkkokauppa auttaa vähentämään eri paikkakuntien eriarvoisuutta, joka aiheutuu siitä, että eri paikkakunnilla on tarjolla hyvinkin erilaisia palveluita. Esimerkiksi Virolahden ja Helsingin palvelut ja ostosmahdollisuudet eroavat toisistaan kuin yö ja päivä. Siinä missä Helsingin palvelut ja ostosmahdollisuudet ovat Suomen parhaimmistoa, löytyy Virolahdelta hyvin vaatimaton valikoima erilaisia palveluita ja liikkeitä. Verkkokaupan ansiosta myös virolahtelaiset kuluttajat voivat kuitenkin saada hankittua erilaisia tuotteita myös erikoisliikkeistä. Tapettien osalta Kotitapetti onkin tällaisessa tilanteessa hyvä valinta, asuipa kuluttaja missä päin Suomea tahansa.